Mattehjälp online med My Academy

Många elever upplever kanske matte som det svåraste ämnet i skolan. Samtidigt är det många föräldrar som känner att deras tid eller kunskaper inte räcker till för att stötta sina barn. Det här är ingenting ovanligt och syns också i statistiken. Svenska elevers mattekunskaper sjunker enligt internationella jämförelser. Att skaffa läxhjälp kan vara ett perfekt sätt att förbättra betyget i matematik.

My Academy är störst på läxhjälp i Sverige. Nu har de också en lösning med mattehjälp online som stöttar elever i sin matematikutbildning var och när det passar dem. De har också samma pris för upp till tre elever samtidigt så går fler föräldrar ihop finns pengar att spara.

Mattehjälp online

Om du behöver stöttning i dina mattekunskaper är du inte ensam. Många elever hamnar efter i det här ämnet och föräldrar tycker också ofta att det är ett svårt ämne att plugga med sina barn. En del får extra hjälp i skolan kanske av sin vanliga lärare eller någon annan som jobbar på skolan utanför lektionstid. Men ganska ofta finns ingen sån hjälp eller så passar den hjälpen som finns inte den enskilda eleven. Det är ju trots allt så att ämnet matte består av flera olika delar och det är inte säkert att man har svårt för alla. Som tur är finns läxhjälpsföretag som mot en kostnad åtar sig att göra upp en plan för den enskilda eleven och sedan arbeta med precis det som den behöver. My Academy erbjuder också mattehjälp online som är ett suveränt verktyg när du vill ha flexibilitet. Du kanske bor på en plats där det inte finns några läxhjälpsföretag. Eller så är du inte nöjd med de som finns tillgänliga. My Academy jobbar med dig vart du än befinner dig, och när du vill.

Lärarna på läxhjälpsföretagen (eller studiecoach som det heter hos My Academy) är vanligtvis högskole- eller universitetsstudenter på utbildningar där det krävs mycket goda matematikkunskaper. Om du undrar över något vad gäller lärarerns kompetens, så se till att fråga!

Det kostar från 395 kr per timme med mattehjälp online och när du anmäler dig på företagets hemsida blir du uppringd för att göra en plan för undervisningen. Då kan du få reda på totalkostnaden.

Det är jättevanligt idag att behöva extra hjälp med sin matte. Det är också så att man inte ska vänta för länge med att skaffa stöd eftersom ju längre tid som går ju mer kanske man hinner missa. Vill du vara säker på att kunna få hjälp var och när du vill ska du välja My Academys mattehjälp online. Då spelar det ingen roll var du bor utan Sveriges största läxhjälpsföretag med över 1000 studiecoacher kan komma till dig var som helst.